A fejlesztés Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a  Pénzügyminisztérium,  mint Támogató  által  2016  december  7-én  meghirdetett  „Vállalati  komplex  infokommunikációs  és mobilfejlesztések,  felhőalapú  online  üzleti  szolgáltatások  terjesztésének  támogatása”  című  pályázat keretén belül 40%-os támogatás tartalmú 6 871 600 forint vissza nem térítendő Európai Uniós támogatás segítségével valósult meg.

A projekt címe: Informatikai fejlesztés- SAP B1 informatikai rendszer bevezetése a Pannon Kávé Kft-nél.

Kedvezményezett: Pannon Kávé Kft.

Támogató szervezet: Pénzügyminisztérium

A projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2018-01135

A projekt befejezésének vége:  2019.09.19

A projekt keretében a Pannon Kávé Kft. az SAP B1 informatikai rendszer bevezetését valósította meg.  A teljes vállalati informatikai rendszert lefedő nagyfokú integráltság lehetővé tette az adatok könnyű és gyors visszakereshetőségét, segíti a tervezést az erőforrások felmérésével, naprakész kezelhetőséget biztosít, és mindemellett növelte a belső adminisztráció áttekinthetőségét. Az általunk bevezetett szoftvert az értékesítési (értékesítés, számlakiállítás, vevői elégedettség mérés- kérdőívek), adminisztrációs ( számlák kezelése, vevői kintlévőség kezelés, cash-flow kimutatások készítés), beszerzési ( árurendelés, szállítói partnerek nyilvántartása, EKÁER ügyintézés), pénzügyi ( könyvelés, számvitelei ügyintézés) és szervizelési ( alkatrész rendelés, bevételezés, alkatrész leltár kezelés) területen dolgozó munkatársaink használják, mely a bevezetés pillanatában hatékonyabb és gyorsabb munkavégzést eredményezett.

Az új vállalati informatikai rendszer lehetővé tette, hogy cégünk hatékonyabban tudja felhasználni a rendelkezésünkre álló humán és pénzügyi erőforrásait. A kollégák napi tevékenységük során érzékelik, hogy munkavégzésük gyorsabb lett. Partnereinket elégedettséggel tölti el, hogy több információt kapnak együttműködésünkkel kapcsolatban, mint eddig.