Café Perla

Café Perla Rosso

az igazi kávézóknak…

A Café Perla Rosso magas arabica tartalmú kávékeverékünket elsősorban a felső minőségi kategóriába tartozó vendéglátó partnereink részére kínáljuk. Hosszas kísérletezéseink során egy olyan keveréket alkottunk meg, amely amellett, hogy magában foglalja a tradicionális ízlésvilágot, egyedi és felismerhető karakterrel rendelkezik.

Az „olaszos” – sötét pörkölésnél világosabbra pörkölt kávészemek kidomborítják a kávé, mint alapanyag, elsőosztályú minőségét. A 3 területről gondosan összeállított „kávészentháromság”, megfelelő elkészítés mellett a legkifinomultabb fogyasztói igényeknek is megfelel.

A Café Perla gerincét a Hondurasból származó, mosott eljárással feldolgozott, válogatott arabica adja, melynek köszönhetően enyhe gyümölcsös jegyek is felfedezhetők a belőle elkészített kávéitalokban. A hondurasi arabicát, a hagyományos ízvilágot képviselő, száraz eljárással feldolgozott Brazil arabica egészíti ki, annak érdekében, hogy a hondurasi kávé savasságát harmonikussá tegyük, és a megfelelő pörköléssel egy csokis ízvilágot nyerjünk. A fennmaradó részt indiai robuszta adja, amelynek minősége az arabica társaival vetekszik, emellett fajtajellegének köszönhetően tartós és gyönyörű cremát képez.

Csokoládés ízjegyeinek köszönhetően kiválóan alkalmas tejes italok elkészítéséhez is. A Café Perla Rosso 2016-ban és 2017-ben is a Latte Art Magyar Bajnokság hivatalos versenykávéja volt, így az ország legkiválóbb baristái is tesztelték minőségét.

Café Perla Rosso Extra

A Caffé Perla Extrát azoknak a partnereiknek alkottuk meg, akiknek fontos, hogy az arabica kávékra jellemző savas ízvilág domináljon a kávéitalokban, és azoknak, akik extra minőséget képviselnek a kávépiacon. A megnövelt arabica tartalomnak, és a pörkölés megváltoztatásának köszönhetően, a Caffé Perla Rosso kávénkhoz képest egy új ízvilágot képvisel a kínálatunkban. Az Extra megnevezés extra szolgáltatásokat is jelent partnereink részére: igény esetén segítünk szezonális kávéitalok megalkotásában, barista oktatásban, egyedi megjelenések kialakításában.

Caffé Perla Speciality

Magyarországi mikropörkölőkkel kötött együttműködési megállapodásaink segítségével, partnereinknek lehetősége van speciality minősítésű kávét is tartani kínálatukban. A Caffé Perla Rosso vagy Extra mellett, egy plusz őrlő segítségével egyszerre két fajta kávét is kínálhat fogyasztói részére: egy klasszikus ízlésvilág mellett, folyamatosan változó, kisebb termőterületekről érkező, világos pörkölésű tétel is gazdagíthatja kínálatát. Olyan partnerek részére ajánljuk ezt a megoldást, akik kifejezetten a kávéra fókuszálnak működésük során és kiváló baristákkal dolgoznak együtt.