Café Corso

Café Corso Ristorante

luxus a mindennapokban…


Ez a termékünk méltán kapja rendszeresen a legjobb ár-értékarányú minősítést fogyasztóinktól. Az olasz pörkölésű robusta – arabica keverék, a jól eltalált arányoknak köszönhetően egyesíti az erőteljes koffeintartalmat a könnyed gyümölcsösséggel. A száraz eljárással feldolgozott Etióp arabica bármikor felismerhető kellemes karaktert kölcsönöz a kávékeveréknek. Felhasználása bármelyik kávégéptípus segítségével kiváló minőségű kávéitalt eredményez.   A Café Perla Rosso magas arabica tartalmú kávékeverékünket elsősorban a felső minőségi kategóriába tartozó vendéglátó partnereink részére kínáljuk. Hosszas kísérletezéseink során egy olyan keveréket alkottunk meg, amely amellett, hogy magában foglalja a tradicionális ízlésvilágot, egyedi és felismerhető karakterrel rendelkezik.

Café Corso Virtuoso

és jól indul a nap…

A legjobb minőségű robusta kávékat tartalmazó termékünk adja az értékesítésünk gerincét. A hagyományos hazai kávéfogyasztás alapját adó, olasz pörkölésű robusta kávénk, magas koffeintartalmával és kiegyensúlyozott ízével biztos szereplője a hétköznapoknak. Fogyasztóink elsősorban az italautomatákban találkozhatnak ezen kategóriájából kimagasló termékünkkel.  

Café Corso Bistro

az olasz temperamentum…

Magyarországi mikropörkölőkkel kötött együttműködési megállapodásaink segítségével, partnereinknek lehetősége van speciality minősítésű kávét is tartani kínálatukban. A Café Perla Rosso vagy Extra mellett, egy plusz őrlő segítségével egyszerre két fajta kávét is kínálhat fogyasztói részére: egy klasszikus ízlésvilág mellett, folyamatosan változó, kisebb termőterületekről érkező, világos pörkölésű tétel is gazdagíthatja kínálatát. Olyan partnerek részére ajánljuk ezt a megoldást, akik kifejezetten a kávéra fókuszálnak működésük során és kiváló baristákkal dolgoznak együtt.