Perla Tea

A top-kategóriás Perla kávénkat kiegészítve alkottuk meg a Perla termékcsaládot, amelynek oszlopos tagja a Perla szálas tea.

A kiváló minőségű, gondosan összeállított teafűválogatás, az egyedi kialakítású filternek köszönhetően, nem csak felejthetetlen íz-, hanem egy igazán figyelemfelkeltő vizuális élményt is nyújt. 10 féle ízkombináció közül választhatunk, az alapízektől, egészen a merészebb aromákig (a pontos összetételeket lentebb láthatja). Válogatásaink valódi gyümölcsdarabokból készülnek.

Mivel a szálas teák elkészítése során figyelni kell, hogy megfelelő hőfokon, megfelelő ideig legyenek áztatva, minden dobozon fel van tüntetve az adott típushoz optimális elkészítési javaslat, annak érdekében, hogy mindenki számára tökéletes legyen a végtermék.

A jól zárható, 20 db tasakot tartalmazó doboz hosszan megőrzi a tea aromáját. A tasakos kiszerelés további előnye, hogy könnyen standolható, nem kell kimérni az adott szálas teaadagot az eladás során. 1 darab tearúd nettó tömege: 2 gramm. A környezettudatosságot is szem előtt tartva, csomagolása szelektíven is gyűjthető, valamint a tasak biológiailag semleges anyagból készül.

Perla Chocco

A Perla termékcsalád legújabb tagja a prémium minőségű Perla Chocco forrócsokoládé.

A sűrű, krémes állagú finomság a kávégépeken található gőzkarral, vagy forrócsokigéppel egyszerűen és gyorsan elkészíthető. A 9 féle ízesítés közül, bárki megtalálja az ízléséhez leginkább hozzáillőt.

A „bűnös élvezetekről” az egészségükre odafigyelőknek sem kell lemondani, ugyanis mind a 9 féle íz gluténmentes. Kínálatunkban cukormentes változatok is elérhetőek, amelyek steviaval vannak édesítve, így azokat cukorbetegek is fogyaszthatják, mindemellett energiatartalmuk is páratlanul alacsonynak számít a piacon (208 kcal/100 gramm). Az igazán ínyenceknek a Hot Frutti fehércsokikat ajánljuk, amelyek liofilizált gyümölcsdarabokat tartalmaznak. A fagyasztva szárított eljárásnak köszönhetően a valódi gyümölcsdarabok teljes mértékben megőrzik ízüket, aromájukat, ezáltal is növelve a termék élvezeti értékét. 

Egy dobozban 25 darab tasak található. Egy tasak nettó tömege: 26 gramm. A kimért adag a precíz elkészítés mellett, a standolást is megkönnyíti. Egy adag elkészítését a megfelelő sűrűség érdekében 1,2 dl tejjel javasoljuk. 

Perla cukor

A Perla termékcsalád tagja.

Egyadagos, tasakos rúdcukor (finomított kristálycukor).

Perla papír pohár

A Perla termékcsalád tagja.

A papír alapanyagból készült poharak három méretben kérhetőek: 100 ml, 280 ml és 350 ml.

Virágméz

Az édes egészség.

Egyadagos, tasakos virágméz.

Szirupok

Kávézást kiegészítő termék.

Különféle ízesítésben kapható.