Cafés Cornella

Cornella Nature

a csúcs…

Partnerünk a katalán Cornella cég csúcsminőségű 100% arabica kávékeveréke. A legkiválóbb arabica fajtákból készült termék, amelynek enyhe pörkölése érvényre juttatja a kávéban található gyümölcsös, virágos aromákat, valamint lágy savasságát. Azon partnereink részére kínáljuk, akik szeretnének a hagyományos ízektől eltérni, és fogyasztói számára egy nemzetközileg is kuriózumnak számító kávét prezentálni.

Kiválóságához nem férhet kétség, ezt bizonyítja, hogy a 2015-ben a világ legjobb éttermének választott gironai El Cellar de Can Roca étterem is ezt a kávét kínálja vendégeinek.

Cornella Decaf

Sok fogyasztó keresi a kávézók kínálatában a koffeinmentes megoldásokat. A légmentesen csomagolt, őrölt koffeinmentes kávé kiváló választás bármelyik, karos géppel dolgozó partnerünk részére, mivel könnyen standolható, egyszerűen elkészíthető, és praktikus kiszerelésű. A légmentes zárásnak köszönhetően hosszantartó, kiváló aromákkal rendelkezik. Azon partnereink részére, akik pedig szívesen tartanak plusz őrlőt egy koffeinmentes szemeskávéhoz is, a Cornella Decafot kilogrammos kiszerelésű, szemeskávéként is értékesítünk. A Cornella Decaf koffeinmentesítése vegyszer nélkül történik.